Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Rüyada eski eşten hamile kalmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada hamile kaldığını görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalettir.

Rüyada ilişkiye girmeden hamile kalmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, amaçlarına ulaşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak uzun yaşayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet eder.

Rüyada hamile kaldığını duymak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments