Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya mevcut ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilir, arkadaş toplantıları esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşi hamile görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada eski eşten hamile kalmak yüksek bir makamı olacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşi hamile görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada hamile eşinin doğum yaptığını görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini hamile olduğunu görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, dedikodu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada eşinin hamile haberini almak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments