Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşi hamile görmek

Rüyada eski eşi hamile görmek

Rüyada eski eşi hamile görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, gururlu bir hayat süreceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye işarettir.

Rüyada eski eşi hamile gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada eski eşten hamile kalmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşi hamile görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işlerinin hemen hallolacağına, mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinizi hamile görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada eşin hamile olduğunu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini hamile olduğunu görmek nimet bolluğu yaşayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Rüyada eşini hamile olduğunu öğrenmek hastalıklarının son bulacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments