Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek gördüyseniz:

  • Yoksa partneriniz sizi yanlış anlayabilir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek hem yeni yerler göreceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada hamile kaldığını öğrenmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin hamile kaldığını öğrenmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini hamile olduğunu öğrenmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, borçların kapanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada eski eşten hamile kalmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada az ömrünün kaldığını öğrenmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada miras kaldığını öğrenmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments