Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinden hamile kalmak

Rüyada eski eşinden hamile kalmak

Rüyada eski eşinden hamile kalmak zor zamanlar yaşayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden hamile kalmak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinden hamile haberi almak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, doktordan doktora koşturacağına, arzuların yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada eski eşinden kaçmak bundan hayır göreceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada eski eşinden hediye almak işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinden para almak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments