Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek

Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek

Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek aile içinde saadetinin artacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski eşin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin parmağında yüzük görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, mevki kazanacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük parmak görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret eder.

Rüyada parmağında altın yüzükler görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada parmağımda yüzük görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments