Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağımda yüzük görmek

Rüyada parmağımda yüzük görmek

Rüyada parmağımda yüzük görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada parmağımda yüzük gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalettir.

Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek umduğunu bulamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet eder.

Rüyada her parmakta yüzük görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin parmağında yüzük görmek büyük bir başarının elde edileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocanın parmağında yüzük görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin parmağında altın yüzük görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, şan şöhret kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments