Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmak görmek

Rüyada yüzük parmak görmek

Rüyada yüzük parmak görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kötü gününü de paylaşacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük parmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada parmaklarda yüzükler görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına işarettir.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, mutluluğundan olacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine yorulur.

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek kendini bunu başaracağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine inanılır.

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek kendi işinin başına geçeceğine, kötü sözler duyulacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakta taşlı yüzük görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, başka alanlara yöneleceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağındaki yüzüğü kaybetmek kendisini çok iyi hissedeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine tabir olunur.

Rüyada parmakta yüzük çıkarmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın yüzük görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments