Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin parmağında yüzük görmek

Rüyada eşinin parmağında yüzük görmek

Rüyada eşinin parmağında yüzük görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine inanılır.

Rüyada eşinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • En önemli konular birisi gelip el atana kadar rafa kalkmış görünüyor.

Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulur.

Rüyada eşinin parmağında yüzük görmek ruhen rahatlığa erileceğine, anne baba duası alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzük parmak görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret eder.

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, dinden çıkacağına, huzurunun kaçacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada parmağında yüzükler görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada birinin parmağında altın yüzük görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, mutluluğundan olacağına delalet eder.

Rüyada her parmakta yüzük görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, insanlara öncülük edeceğine, hırsızlık yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments