Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin parmağında yüzük görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, diplomalı kimse olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin parmağında yüzük görmek zarara gireceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, aşama kaydedeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments