Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak yaşama sevincine kavuşacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, gönlünün rahata ereceğine, fakirlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek ruhani önderlik yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments