Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında altın yüzükler görmek

Rüyada parmağında altın yüzükler görmek

Rüyada parmağında altın yüzükler görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine yorulur.

Rüyada parmağında altın yüzükler gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada parmaklarında altın yüzük görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında altın yüzükler görmek ön plana çıkacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, malının ve kazancının tam olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta altın yüzükler görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada birinin parmağında altın yüzük görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak ticaret adamı (kadını) olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments