Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarına yüzük takmak

Rüyada parmaklarına yüzük takmak

Rüyada parmaklarına yüzük takmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işarettir.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına inanılır.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak doyasıya sefasını süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak gelirinin artacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada parmaklara yüzük takmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments