Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz felci geçirmek

Rüyada yüz felci geçirmek

Rüyada yüz felci geçirmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına yorulur.

Rüyada yüz felci geçirmek gördüyseniz:

  • Yüksek performansınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmek kırgınlıkların biteceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine inanılır.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalettir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada yüz felç geçirmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada felç geçirmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments