Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek isteklerin yerine geleceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, renk ve eğlence geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı olma ihtimali yüksek yeni bağlantılar, iş birlikleri ya da ilişkiler sizi bekliyor.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek ticaretinin gelişeceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, istenmeyen bir yolculuğa rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşın evine gitmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments