Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini gördüyseniz:

  • Seçimleriniz karşıt fikirlerle karşılaşmanıza neden olabilir veya fikirleriniz ilerlemenizin önüne geçebilir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, rütbesinin artacağına alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşın evine gitmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşın evine girmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşın evini görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir arkadaşının evine gitmek huzurunun artacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının evine gitmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşımın evine gitmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments