Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek güzel günler geçireceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek bereketli işler yapacağına, insanların alım gücünün azalacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine haciz geldiğini görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments