Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye delalettir.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin evine geldiğini görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulur.

Rüyada başbakanı evine geldiğini görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalet eder.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada evine polis geldiğini görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, bol rızık elde edeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments