Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini görmek

Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini görmek

Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı planlarınız olabilir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini görmek rızkının kesilmeyeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşımın evine gitmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını kendi evinde görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını evinde görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, darlığa düşmeyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments