Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşın evine gitmek

Rüyada eski arkadaşın evine gitmek

Rüyada eski arkadaşın evine gitmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşın evine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Rüyada eski arkadaşın evine gitmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşının evine gitmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevinç ve sürura, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşin evine gitmek yatırımların heba olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski evine gitmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili evine gitmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek huzurlu günler görüleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Rüyada eski komşunun evine gitmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, neredeyse kahrolacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, ruhuna hayrat yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments