Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek

Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek

Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek engellerden kurtulacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşının geldiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, ticaretin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin geldiğini görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Rüyada eski eşle bir araya gelmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments