Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski cep telefonu görmek

Rüyada eski cep telefonu görmek

Rüyada eski cep telefonu görmek bolluk içinde yaşamaya, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski cep telefonu gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Rüyada eski cep telefonu görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni cep telefonu almak aradaki buzların eritileceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kafasının sakinleşeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek refah düzeyinin yükseleceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments