Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonun düştüğünü gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına delalettir.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek çok güzel günler görüleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu düşürmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments