Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu kırılması görmek

Rüyada cep telefonu kırılması görmek

Rüyada cep telefonu kırılması görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, bazen de rahat geçeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, imkanlarının artacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu kırılması gördüyseniz:

  • Pazarlıklar veya para transferleri konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada cep telefonu kırılmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, zararının büyük olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek güleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yerde cep telefonu görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments