Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek işinde terfi edeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin isteklerinizi ya da koşullarınızı yerine getirmeleri konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek işlerinin hemen hallolacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, ün salacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek bazı sıkıntılara düşeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu düşürmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments