Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye almak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu düşürmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu olduğunu görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek güzel günler için çalışılacağına, en pahalı evlerde oturacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu kullanmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments