Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni cep telefonu almak

Rüyada yeni cep telefonu almak

Rüyada yeni cep telefonu almak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, alkış alacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada yeni cep telefonu almak gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için bazı kişilerle iş birliği yapabilirsiniz.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni cep telefonu almak yaşamın güzelliklerle dolacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına inanılır.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek gönül kapılarının açılacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon almak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments