Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek ekmek ve dünya malı alacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu bulduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak karanlıkların aydınlanacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Rüyada cep telefon bulmak isteklerine kulak vereceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu bulmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu bulmak geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iş öğreneceğine, işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok önemli noktalara geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu olduğunu görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments