Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonun patladığını görmek

Rüyada cep telefonun patladığını görmek

Rüyada cep telefonun patladığını görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kredi çekileceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, isteklerini yerine geleceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi zararının giderileceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonun patladığını gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek ağız tadından olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada telefonun patladığını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe cep telefonu görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalettir.

Rüyada yeni cep telefonu almak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada cep telefonundan aranmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek iş hayatında sorun yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, halsizleşeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments