Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek işte de mutlu olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, işlerinin çoğalacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir devlet büyüğü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğünü korumak bereketin geleceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüyle namaz kılmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına işaret eder.

Rüyada devlet büyüğüyle yemek yemek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments