Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Belli bir maceraya atılmanın kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada müdürle tokalaşmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bir kadınla tokalaşmak dönmeyen şansın artık döneceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın erkekle tokalaşmak üzüntülü bir haber alınacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye alamet etmektedir.

Rüyada kalabalıkla tokalaşmak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada bayanla tokalaşmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, neşesini kaçıracağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle tokalaşmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments