Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünü korumak

Rüyada devlet büyüğünü korumak

Rüyada devlet büyüğünü korumak huzurlu bir hayat süreceğine, çok dikkat çekeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, hayra ve esenliğe rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünü korumak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada devlet büyüğünü korumak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada devlet başkanını korumak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada devlet adamını korumak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğü olduğunu görmek çok daha mutlu olunacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, gülüp eğleneceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments