Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğüyle yemek yemek

Rüyada devlet büyüğüyle yemek yemek

Rüyada devlet büyüğüyle yemek yemek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğüyle yemek yemek gördüyseniz:

  • İlerme sağlamak istediğiniz konularda veya aşk hayatınız hakkında gerçekten etkileyici fikirleriniz olabilir.

Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek kazançlı bir döneme girileceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerine yemek vermek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, insanların saygısının kazanılacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğüne yemek vermek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, bir anda yükseleceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğüyle yemek yemek çok mutlu bir yuva kurulacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüne su vermek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek sevineceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine inanılır.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments