Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek

Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek

Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, husumetlerin başgöstereceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğünü evinde gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, amacına nail olacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalettir.

Rüyada evinde devlet büyüğü görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü konuşmak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğüne yemek vermek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına alamet eder.

Rüyada ölen devlet büyüğü görmek eşi ile problemler yaşayacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünü misafir etmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüklerine yemek vermek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yeni şeyler deneneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments