Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kazancın daha da arttırılacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, pek az kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birine ikramda bulunmak engel teşkil edeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarını atacağına işaret eder.

Rüyada birisine ikramda bulunmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada başkasına ikramda bulunmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalığa ikramda bulunmak tazeleneceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada başbakana ikramda bulunmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işarettir.

Rüyada birilerine ikramda bulunmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments