Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğüyle namaz kılmak

Rüyada devlet büyüğüyle namaz kılmak

Rüyada devlet büyüğüyle namaz kılmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, muradının gerçekleşeceğine, stresli bir ortama gireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüyle namaz kılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız, sağlığınız veya duygusal hayatınızla ilgili bazı konular zaman alabilir veya sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada devlet büyüğüyle namaz kılmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük bir camide namaz kılmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük camide namaz kılmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünü hasta görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dargınların barışacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünün ağladığını görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek parasının ve malının artacağına, fakirleşeceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments