Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kazançlı işler yapacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, güveninin artacağına inanılır.

Rüyada bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Rüyada büyük devlet adamı görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gözyaşının kuruyacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen devlet büyüğü görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, günden güne sorunlarının artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments