Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski siyah ayakkabı görmek

Rüyada eski siyah ayakkabı görmek

Rüyada eski siyah ayakkabı görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine işarettir.

Rüyada eski siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski siyah ayakkabı görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada siyah eski ayakkabı görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret eder.

Rüyada siyah ayakkabı aramak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, önünü göremez olacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada yeni siyah ayakkabı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah lastik ayakkabı giymek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada siyah ayakkabı çıkarmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments