Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında eski ayakkabı görmek

Rüyada ayağında eski ayakkabı görmek

Rüyada ayağında eski ayakkabı görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağında eski ayakkabı gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Rüyada ayağında eski ayakkabı görmek yaşam tecrübesi edineceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağında ayakkabı görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere alamet etmektedir.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağına ayakkabı giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada ayağında ayakkabı olmamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine yorulur.

Rüyada ayağında siyah ayakkabı görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada ayağından ayakkabıyı çıkarmak yaşamının tadını çıkaracağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments