Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kapıyı kilitlemek

Rüyada açık kapıyı kilitlemek

Rüyada açık kapıyı kilitlemek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, hastalıklarının düzeleceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada açık kapıyı kilitlemek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kontrolü ele almanız veya liderlik rolüne soyunmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada açık kapıyı kilitlemek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine yorulur.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalettir.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada evinin kapısını kilitlemek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine inanılır.

Rüyada kapı kilitlemek açmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işarettir.

Rüyada kapı kilitlemek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kazancını katbekat arttıracağına alamet eder.

Rüyada kapıyı kilitlemek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada korkup kapı kilitlemek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, heveslerinin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments