Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan kapısını kilitlemek

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı kilitlemek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet kapısını kilitlemek evi yoksa ev alacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek kişinin maddi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işarettir.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada araba kapısı kilitlemek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine delalettir.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada oda kapısını kilitlemek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments