Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup kapı kilitlemek

Rüyada korkup kapı kilitlemek

Rüyada korkup kapı kilitlemek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kendi işine sahip olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkup kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Rüyada korkup kapı kilitlemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayırlı haberler alacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalettir.

Rüyada korkudan kapı kilitlemek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, işlerinin başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işaret eder.

Rüyada ev kapısı kilitlemek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ağız tadının bozulmayacağına delalettir.

Rüyada işyeri kapısını kilitlemek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, ufkunun açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlemek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments