Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilitlemek açmak

Rüyada kapı kilitlemek açmak

Rüyada kapı kilitlemek açmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayatın düzene gireceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilitlemek açmak gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla istemediğiniz veya sağlıklı bulmadığınız konularda zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kapı kilitlemek açmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kapı kilitlemek ve açmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada korkup kapı kilitlemek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkon kapısını kilitlemek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, ruhunu güzelleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada tahta kapı kilitlemek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada oda kapısını kilitlemek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, maddi olarak zarar edileceğine işarettir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlemek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments