Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kilitlemek

Rüyada kapıyı kilitlemek

Rüyada kapıyı kilitlemek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine delalettir.

Rüyada kapıyı kilitlemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri ne kadar zorlarsanız istediğinizi almanız da o kadar zorlaşabilir.

Rüyada ev kapısı kilitlemek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada banyo kapısını kilitlemek eve huzur dolacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına inanılır.

Rüyada işyeri kapısını kilitlemek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, işlerinin yarım kalacağına işaret eder.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulur.

Rüyada demir kapı kilitlemek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada evin kapılarını kilitlemek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments