Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilitlemek

Rüyada kapı kilitlemek

Rüyada kapı kilitlemek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, arzuların gerçekleşeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz.

Rüyada evin kapılarını kilitlemek kırılan kalplerin barışacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada tuvalet kapısı kilitlemek ticaret sektörüne atılacağına, ayrıcalık elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin kapısını kilitlemek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, patron koltuğuna geçeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına alamet eder.

Rüyada korkup kapı kilitlemek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kilitlemek ve açmak yanlış yönde kararlar verileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada demir kapı kilitlemek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments