Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, evi yoksa ev alacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, rakiplerini yeneceğine işarettir.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, zorlukların günden güne artacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada tuvalet kapısını kilitlemek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine alamet eder.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kapıyı içerden kilitlemek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kapı kilitlemek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, imkanlarının artacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret eder.

Rüyada evin kapılarını kilitlemek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkon kapısını kilitlemek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işaret etmektedir.

Rüyada kapıları kilitlediğini görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments