Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin kapısını kilitlemek

Rüyada evinin kapısını kilitlemek

Rüyada evinin kapısını kilitlemek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, en tepkedeki kimse olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada evinin kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Rüyada evin kapılarını kilitlemek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısını kilitlemek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evinin kapısını kilitlemek kazancının ilk önce azalacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada oda kapısını kilitlemek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, onun yolundan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyo kapısını kilitlemek garanti olacak makama oturacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kapı kilitlemek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işarettir.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek dertlerinin günden güne artacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments