Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski beşik görmek

Rüyada eski beşik görmek

Rüyada eski beşik görmek maddi anlamda feraha ermeye, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada eski beşik gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Rüyada eski beşik görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, yarınlarına inanacağına işaret eder.

Rüyada boş demir beşik görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret eder.

Rüyada beşik almak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşik kertmesi görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalet eder.

Rüyada beşik satın almak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü beşik görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada kırık beşik görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalet eder.

Rüyada beşik görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments