Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşik almak

Rüyada beşik almak

Rüyada beşik almak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşik almak gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizin faydasını göreceksiniz.

Rüyada sarı beşik görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet eder.

Rüyada beyaz beşik görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına delalet eder.

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi beşik görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada içi boş beşik görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada beşikte yatmak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret eder.

Rüyada bebeği beşikte sallamak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments