Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü beşik görmek

Rüyada süslü beşik görmek

Rüyada süslü beşik görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, hak yoluna döneceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü beşik gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Rüyada süslü beşik görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulur.

Rüyada büyük beşik görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni beşik görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada turuncu beşik görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada beşik yapmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada eski beşik görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, insanlara iş öğreteceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek beşiği görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments